Vícezrnné směsi
Vícezrnné směsi pro chleby
Lámanka
Směs pro výrobu lámankového chleba, obsahuje především pšeničnou trhanku a lněná semínka.
Jadran
Obsahuje vysoký podíl pšeničné bílkoviny, která společně s enzymy zajišťuje nadýchanou střídku chleba s velkými nepravidelnými póry při standardním postupu výroby, bez dlouhého zrání těsta. Další důležitou složkou jsou olejnatá semena.
Maroko
Speciální směs určená pro výrobu tmavých chlebů a pečiva. Chuť výrobků je zvýrazněna použitím slunečnicového semínka a vybraných druhů koření.
Ovesná směs s rozmarýnem
Netradiční směs, obsahující především ovesné vločky, a slunečnicová semínka, která je ozvláštněná zajímavou chutí a vůní rozmarýnu.
Farmář
Základní složkou této směsi, která dodává chlebu chuť a vůni, je sušená červená a žlutá cibule.
Slunečnicová směs RETRO
Inovované složení slunečnicové směsi pro výrobu oblíbeného slunečnicového chleba.
Dýňová směs
Obsahuje vysoký podíl dýňových semínek, které výrobkům dodávají typickou chuť, pro kterou jsou mezi zákazníky velmi oblíbené.
Semolinová směs
V této směsi je použita semolinová mouka, která má oproti klasické bílé mouce lepší výživové hodnoty. Dalšími složkami směsi jsou například olejnatá semena a směs koření, které vytvářejí pečivo zajímavé chuti.
Špaldová směs
Obsahuje vysoký podíl mlýnských produktů ze pšenice špaldy – špaldové vločky, špaldovou mouku a špaldovou trhanku. Pšenice špalda je považována za zdravější alternativu šlechtěné pšenice, má lepší výživové hodnoty ale také výraznější chuť.
Vícezrnné směsi pro pečivo
Sojal
Směs pro výrobu oblíbených sójových rohlíků, vhodná pro menší a střední pekárny.
Sojal RETRO
Inovovaná směs pro výrobu sójových rohlíků, vhodná pro zpracování ve velkých pekárnách.
TOGO
Speciální směs pro výrobu tmavých sójových rohlíků.
Solento
Speciální směs pro výrobu tmavého, kořenitého pečiva.
Gladiátor
Ekonomicky výhodná světlá směs univerzálně použitelná pro chléb i pečivo, obsahuje zejména pšeničnou a žitnou trhanku, ovesné vločky, olejnatá semena či koření.
Impa KORN Zlatý
Světlá vícezrnná směs vhodná k výrobě raženého pečiva. Základem směsi je žitná mouka a trhanka, sójová drť a lněná semínka.
Karota
Speciální vícezrnná směs, která vedle ovesných vloček, olejnatých semen a sóji, vyniká především přítomností sušených kostiček mrkve.
Kukuřičná směs
Kukuřičná směs se skládá především z několika variant zpracované kukuřice, od mouky, krupice až po extrudovanou kukuřici. Dále obsahuje olejnatá semena či směs koření. Díky kukuřičné složce se se těsto stává sladší a chutnější, směs je vhodná k výrobě různých druhů kukuřičného pečiva nebo speciálních chlebů ale také jemného plundrového těsta, ciabatt či croissantů.
Selský mix
Směs s vysokým podílem olejnatých semínek lnu a slunečnice, vhodná pro zpracování do těsta i použití na posyp.
Vločková směs
Inovovaná verze tradiční oblíbené směsi s vysokým podílem pšeničných a ovesných vloček a sójové drti.
Tmavá špalda
Směs vhodná pro výrobu tmavého vícezrnného pečiva, směs obsahuje vysoký podíl slunečnicových semínek.
Světlá špalda
Směs vhodná pro výrobu světlého vícezrnného pečiva, směs obsahuje vysoký podíl slunečnicových semínek.


