Speciální směsi
Bramborová směs Venezia
Obsahuje vysoký podíl produktů z brambor, díky kterým je pečivo jemnější a vláčnější.
Bramborová směs
Hlavními surovinami směsi jsou produkty z brambor. Tuto směs lze použít do pečiva jako ,,záparu“, kterou však není nutné vařit, stačí pouze předem namočit. Hlavním profitem namočené směsi je vláčnost hotových výrobků oproti výrobkům kam se použije směs v suchém stavu.
Směs Podmáslový chléb
Hlavní složkou směsi, která pečivu dodává lahodnou chuť a vůni je sušené podmáslí a sušená syrovátka.
Chmelová směs
Tato speciální směs obsahuje chmel – Žatecký červeňák, původní českou odrůdu otáčivého chmele, která je výrazně aromatičtější než jiné odrůdy.
Směs Miláno
Tuto směs, laděnou do italského stylu, lze použít k výrobě speciálního chleba i pečiva všeho druhu. Směs vyniká především výraznou chutí sušených rajčatových vloček, cibule, mrkve a bylinek.
Proteinová směs
Tato směs obsahuje vysoký podíl rostlinných proteinů a je tedy vhodná pro výrobu proteinového chleba. Základem proteinové směsi je kombinace rýžové a pšeničné bílkoviny, které doplňují bílkoviny ze sójové mouky, lněného a slunečnicového semínka.
Bramborový knedlík
Směs určená pro výrobu bramborových knedlíků, obsahuje především pšeničnou mouku a produkty z brambor.
Kominíček
Směs jemně mletých pražených obilných sladů určená k dobarvování chlebových i pečivových těst.

