Přípravek pro zlepšení technologických vlastností mouky a zvýšení stability chlebových těst. Doporučené dávkování je 1,5 až 2,0 % na celkovou mouku. Přípravek lze použít i na zvýšení stability pečivových těst.
Zlepšující a zakyselující přípravek pro výrobu chlebových těst. Je vhodný pro řemeslné i průmyslové pekárny. Doporučené dávkování je 1,0 až 1,5 % na celkovou mouku.
Směs obsahuje sušené podmáslí a syrovátku. Ty dodávají Chlebům příjemné aroma i chuť. Směs již obsahuje zlepšující přípravek a doporučené dávkování je 3,0 % na celkovou mouku.
Přípravek s konzervačními účinky určený pro chlebová těsta. Vhodný je pro balené chleby u kterých kromě konzervačních účinků také prodlužuje čerstvost hotových výrobků. Doporučené dávkování je 0,7 až 1,0 % na celkovou mouku.
Oblíbená směs určená pro výrobu tmavých chlebů. Vláčnost a chuť hotových výrobků podporuje obsah vlákniny, slunečnicových semínek a koření ve směsi. Doporučené dávkování je 20,0 % na celkovou mouku. Směs již obsahuje zlepšující přípravek a je možné použít i na výrobu tmavého pečiva.
Směs obsahuje obilné šroty, sušené brambory, karamelový slad, který dodává výrobkům typickou vůni a chuť. Doporučené dávkování je 15-25 % na celkovou mouku.