facebook Impa youtube Impa

Přípravky pro běžné pečivo

Běžné pečivo 1
Běžné pečivo 2
Běžné pečivo 3

ENZYPAN BP

Přípravek pro výrobu běžného pečiva určený pro řemeslné pekárny. Doporučené dávkování 1,5 až 2,0 % na celkovou mouku.

ENZYPAN BP1

Přípravek pro výrobu běžného pečiva určený pro průmyslové pekárny. Doporučené dávkování na celkovou mouku 1,5 až 2,0 %. Je vhodný i pro výrobu vek při dávkování 1,0 %.

ENZYPAN MAX

Spojením tradičních surovin s moderními komponenty je přípravek vhodný pro použití v řemeslných i průmyslových pekárnách. Doporučené dávkování je 1,0 % na celkovou mouku.

ENZYPAN P

Přípravek pro výrobu běžného pečiva se zvýšeným obsahem diastatické mouky. Vhodný pro výrobu retro-pečiva nebo pivních rohlíků. Doporučené dávkování je 3,0 % na celkovou mouku.